maandag 27 juli 2015

Salsa fort 4 mortsel

Een fantastisch gezellige locatie in het fort van Morstel. Dezelfde fantastische locatie als de vorige jaren, met . Mortsel De doorstart van de nieuwe zomerbar aan Fort ligt definitief. De leukste zomerbar van Mortsel ! De zomerbar is gelegen aan de rand van Fort in Mortsel.


Zondag augustus nodigen we een SALSA LIVE . De openingsuren van Zomerbar in Mortsel met adres Fortstraat 4. Bar Brial, Fortstraat Mortsel , Belgium. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het . De eerste vroege lentestralen deden de afgelopen dagen. Werk aan je conditie op de ritmische tonen van merengue, salsa , cumba . MORTSEL DANST SALSA EN TANGO. Cinema M op reis in Fort ! Telkens elke woensdagavond om 20.


FORT , shelter aan Bar4. Technical Rules for Salsa Dancing - Salsa Contract For Partnering . DUBBELslag in historisch Fort 3. DJ Pablo is de organisator van de jaarlijkse mega salsa nights in Brasschaat. Game Mania, de gamespeciaalzaak met de grootste keuze aan games, spelconsoles en accessoires in de Benelux.


Salsa , mustar mayo and some kind of yoghurt idk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts