maandag 27 juli 2015

Dicar filmpjes

Het bedieningspaneel kan bij elke motorhome verschillen. Zo vermijd je bacteriën in de tanken en bescherm je ze in de winter tegen de vrieskou. Om de watertanks te ledigen bekijk je best onderstaande filmpjes en volg . We drive through the Alps and visit Pisa, Strasbourg.


Motorhome in brand aan een benzinstation minuten film. Denys Tielt klik Denys Tielt. Dicar motorhomes Geel klik klik Dicar Geel. Dirk ligt soms wakker van Dicar.


Selecteer één van onderstaande filmpjes. Deze Limited Edition is compleet uitgerust met tal van opties zoals Zenec-GPS. Hoe de motorhome opstellen eens je een plaats om te overnachten gevonden hebt.


Tips voor stallen van de motorhome: Water verwijderen - Woonbatterij opladen - Koelkast verluchten. De leverancier van onze Van, Dicar , heeft ons nog eens extra in de kijker gezet. Een kort filmpje geeft je een idee waar dit ontstaan is.


Deze film werd gerealiseerd met grotendeels een Hoogstraatse crew en cast. Voor Dicar realiseerden wij een promotiefilm van de Mclouis Carat motorhome.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts