maandag 20 juli 2015

Outdoor karten

Karten doe je buiten in Lelystad natuurlijk! Snelste huur karts van Nederland! Adventure Eefde is dé plek waar iedere outdoor en snelheid liefhebber zijn hart kan ophalen. In ons indoor - en outdoorpark kan je karten , klimmen en . Onze uitdagende kartbaan ligt op autominuten . Dé unieke kartbeleving van Limburg! Wat zijn de verschillen?


Outdoor karten

Eerste heat karten op de buitenbaan in Driebergen. Inmiddels is de accommodatie met zijn tijd meegegaan en biedt mogelijkheden voor geheel . Kies je voor outdoor karten , dan kies je voor uitdaging, bochten en snelheid. Boek deze uitdagende activiteit nu makkelijk en snel online! Voor een “Funfastic” dag kunt u op Circuit Zolder terecht voor diverse events.


Zo kunt u hier niet alleen terecht voor een onvergetelijke dag karten. Super stoere kinderfeestjes. Een heel speciaal effect. Omschrijving, 24-uurs race Circuit Tazio Nuvolari (Italie) met internationaal team (5e). Mika is op 8½ jarige leeftijd begonnen met indoor karting bij KCR te Roosendaal.


Of je nu voor de eerste keer in een kart stapt, of het al vaker gedaan hebt… Hier kart je letterlijk in de bandensporen van huidige Fracehelden! De groene evenementenlocatie voor snelle bedrijfsuitjes, kinderfeesten en vrij karten in Eindhoven. Op onze kartbaan kunt u het ultieme bewijs leveren dat u een winnaar bent. Onder alle weersomstandigheden kunt u hier laten zien wat u qua racen in huis . Lekker karten op Texel!


Geniet van een leuke racebaan als individu of als groeps uitje, je raced altijd met anderen samen voor het extra competitie gevoel! Wil je je vrienden, familie of collega`s uitdagen en verslaan op de leukste en beste kartbaan van Zeeland? Met piepende banden weg rijden en vervolgens vol . Het is vanuit Arnhem ongeveer een half uur rijden naar onze spectaculaire kartbaan. Je rijdt iedere ronde zowel binnen als buiten! ARDENNEN KARTING ACTIVITY- Coo Adventure karten activiteiten.


Outdoor karten

Welkom Indoorkarting Cargo Maasmechelen. Bij ons kunt u altijd racen, weer of geen weer. Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. De enige outdoor kartbaan van Limburg!


De baan is 6meter lang en bevindt zich in het prachtige Selzerbeekdal, een schilderachtige omgeving. De gemotoriseerde sport voor de recreatie of als serieuze wedstrijdsport. Indoor karting hal en outdoor karting circuits - de grootste en snelst in Praag! Snelle karts in Praag voor iedereen! Karting is de bakermat van de Formule . Teambuilding, prive-evenementen.


Kartbaan Oldenzaal is één van de mooiste outdoor kartbanen met zeer verschillende bochten en maar liefst meter breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts