donderdag 26 maart 2015

Nrg fitness mechelen openingsuren

NRG fitness opent haar 6de club in Mechelen. De oude oxygen fitnessclub ( Oscar van Kesbeeckstraat Mechelen ) zal omgetoverd worden in een NRG . Wil jij op plezierige wijze fitter worden én niet te veel betalen? Bij NRG Mechelen train je bij een club waar het draait om jou. Met de prettige sfeer, persoonlijke aandacht en grote diversiteit aan trainingsmogelijkheden . Aan de Aarschotsesteenweg in Lier opende vorige week NRG. Meer nieuws uit regio Mechelen.


Maak een keuze uit diverse soorten fitnessapparatuur. Hiermee richt je eenvoudig je thuisgym in. Kom je uitleven in onze Oxygen Fitnessclub te Mechelen waar er luxecardiotoestellen met persoonlijk televisiescherm en een uitgebreide krachtzone op jou . Openingstijden Dagelijks geopend: Maandag-vrijdag: 08. De openingsuren van de loketten in de stations van Mechelen , Lier en . GO- FIT in Mechelen en Tremelo is dé plek voor fitness , groepslessen en ons uniek . Fitness ,Groepslessen,Spinning,Sauna,Loungebar,.


Bij calamiteiten buiten de openingsuren van het onthaal ben jij eerste aanspreekpunt. Openingsuren van loketten in stations Mechelen , Lier en Puurs .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts