maandag 23 maart 2015

Magnetische geschenkdozen

Magnetische geschenkdozen

Diverse formaten direct leverbaar. Een fraaie magneetdoos in een verfraaiing van uw product. Bent u op zoek naar een luxe geschenkverpakkingen dan is de luxe magneetdoos de oplossing -Een magnetische doos met elegante . Luxe geschenkdozen met klepsluiting voorzien van een magneet. De magneetdozen worden ook vaak klepdozen genoemd en zijn . Wilt u uw klanten een luxe geschenkdoos meegeven?


Dan heeft u met deze magneetdoos het juiste product te pakken. Deze dozen leveren wij plano, wat . Magneet dozen , kunststof, eco. Cadeaudozen met magnetische klepsluiting worden plano aangeleverd en zijn gemakkelijk in elkaar te zetten met de plakstrips in de hoekjes. Voor geschenkdozen met dat tikkeltje extra denken we graag out of the box. Luxe magneetdoos met `smartclose` sluiting.


Geschenkdoos met goude glitters. Mat gelamineerd Artpaper beplakt op massief karton (00grs). Al onze geschenkdozen vouwen vlak met verborgen magnetische voorklep sluiting en optioneel lint. Bestel online lakpapieren dozen met magnetische sluiting, een superelegante geschenkverpakking voor waardevolle cadeaus.


Magnetische geschenkdozen

Draagtasonline biedt u een ruim assortiment aan luxe magneetdozen. Maak eenvoudig keuze uit diverse kleuren en formaten. Een fantastisch cadeau verdient een fantastische verpakking.


Die vind je in onze luxe magneetdozen. De stevige dozen zijn afgewerkt met kraftpapier waarop . Door slim gebruik te maken van luxe bedrukte geschenkdozen zorgt u voor een verhoogde meerwaarde. Perfect bedrukte magneetdozen geven uw omzet een . Deze geschenkdozen zijn ideaal om razendsnel een geschenk schitterend in te pakken. Lakpapieren geschenkdoos Prestige met magnetische sluiting.


Laat een geschenk spreken met een luxe geschenkdoos van stevig omplakt karton, bedrukt met uw logo of boodschap. Goede Kwaliteit De magnetische Dozen van het Sluitings Zwarte Karton, Vierkante Giftdozen voor Haargelijkrichter Uit China - Guangdong Talenz Printing . Blauwe magnetische geschenkdozen beschikbaar in verschillende maten- bruids douche, huwelijksgeschenk, baby shower, geschenk doos, Keepsake box. Productnaazwarte opvouwbare geschenkdoos 2. Materiaal: gebruik meestal . De stijve Set-up vakken die wij bieden zijn: inklapbaar stijve kartonnen dozen, luxe magnetische dozen , snoep vakken, cosmeticasets en meer. High-end hete verkopende promotie magnetische geschenkdoos. Ontdek onze gepersonaliseerde geschenk verpakkingen op maat en van een kwaliteit.


De witte geschenkdoos met magnetische klepsluiting wordt plano aangeleverd en is gemakkelijk in elkaar te zetten met de plakstrips in. Bestel je eigen magneetdoos, pak je cadeau erin en je bent klaar voor. De luxe geschenkdozen zijn geschikt om producten van hogere kwaliteit te verpakken. Extra accenten zoals linten, embossing en hot foil verhogen het gevoel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts