woensdag 18 maart 2015

Frietkot huren

Wij bakken met veel enthousiasme en plezier verse frietjes en snacks op uw evenement! Wil je een frituur huren ? Kies uit een groot en duidelijk aanbod. Wij komen tot bij jou met onze mobiele frituur aan huis. Frit-uurtje - mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten.


Frietkot huren

Een frietkot waar overheerlijke friet te halen is.

Nu is het ook mogelijk een frietkot te huren om op een feest of evenement aanwezig te zijn. Met onze frietkraam verzorgen wij feesten en partijen met friet en snacks. Wij kunnen altijd ons arrangement aanpassen aan uw wensen. U kan de frietmobiel – mobiele frituur huren voor evenementen, bedrijfsfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels, opendeurdagen, recepties,. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij verzorgen alles van A tot Z. U bent jarig of trouwt en geeft een feest voor familie en vrienden.


Wij gebruiken enkel de beste snacks, meest verse frieten en lekkerste sausjes! Onze friet- en snackwagens zijn in te huren op uw feest aan huis of feestlocatie.

Dankzij onze grote capaciteit, zijn wij gespecialiseerd in het concept onbeperkt . Proficiat met de keuze om tijdens uw feestje met frietjes te trakteren. Mobiele Frituur op Feest. U mag u nu reeds op vele complimentjes . Huren van onze frituurwagens is de succesformule voor: communiefeesten, opendeurdagen, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, braderieën, hockeytoernooien . Ze bieden hun klanten een persoonlijke en perfecte service . Frituurwagen nodig aan huis of op locatie, dan zijn wij jouw partner. Dan kan je bij frituuraanhuishuren.


Tegenwoordig heb je ook veel frituur snacks in Halal verkrijgbaar en hamburgeronwheels. De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland. Het verzorgen van feesten en . Boefferke: uw mobiele frituur , snacks en bbq in West-Vlaanderen en Oost- Vlaanderen. Er is al een menu vanaf € 50. Tal van traiteurmogelijheden.


Een mobiele frituur met echte passie voor het Vlaamse frietgebeuren. Wij hechten bijzonder belang aan de kwaliteit en het perfect bereiden van de frietjes en . Binnenkort een feestje?

Frietkot huren

Laat uw gasten smullen van onze lekkere frietjes bij u thuis of op verplaatsing. SnackShack is een vintage frietkot uit Limburg dat voor jou frietjes komt bakken! Vanaf personen huur je ons voor twee uren. Huur de frietmobiel van frituur St.


Frietkot huren

Louis voor uw feest of evenement. Reserveer online, bel of mail ons. Bezoek ook onze frituur in St.


Denk ook eens aan luxe frituur borrelhapjes om uw gasten mee te verrassen tijdens de verjaardag of trouwerij. Frietwagen op locatie huren ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts