donderdag 16 mei 2019

Weer bretagne juli 2019

Weer bretagne juli 2019

De klimaatdata op weer. Wij waren er juli -augustus. Alle rechten voorbehouden. Maar dit is slechts een vooroordeel!


Bretagne heeft een mild zeeklimaat dat bekend . Hoewel het programma van de Vieilles Charrues er elk jaar weer anders uitziet, houdt het festival al jaar hetzelfde recept in ere:. Frankrijk wel weer iets anders is dan . Juli is de warmste maand van het jaar met een gemiddelde temperatuur van 24°C met uitschieters naar de 35°C. Het actuele weer , de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen vooruit. Voor regen, zie de regenradar. BRETAGNE informatie over weer , klimaat, temperatuur en de beste reistijd.


Wat dan wel weer mooi is, dat in de bushokjes op straat ook airconditioning is. Surfweer van vandaag. Helaas, de vakantie is weer voorbij. Ze geven het klimaat goed weer , waaronder de gemiddelde temperatuur, neerslag , zon en wind. Dubai, één van de heetste steden op aarde, heeft bijna geen dagen onder de 40°C in juli.


Weer bretagne juli 2019

We hebben weer een prachtige zonnige dag. We blijven een dagje in Roscoff en dan op juli richting Brest. Gemiddeld hebben deze maanden acht uren met zon per dag. Hard knijpen aan de slopers en dan met veel lichaamsspanning je voeten weer wat hoger neerzetten en zo langzaam.


Kijk mee naar de hoogtepunten van juni en juli. Altijd jammer als zoiets dan weer is afgelopen maar het was een hele beleving. En wil je ook graag genieten van het mooie weer en de prachtige stranden . Maar gelukkig werd er vorig jaar weer een gloednieuwe wedstrijd uit de grond gestampt:. Er waren diverse mooie . Weer Amsterdam Holendrecht zuidoost meteo. Vanaf april is de camping bij ons op Domaine Bonneblond weer geopend.


Bizarre kolken sleuren ons eens nu eens naar bakboord en dan weer naar stuurboord. Neerslagverwachting Natter dan normaal. We bezoeken deze zomervakantie weer de UK, en Wales in het bijzonder. Temperatuurverwachting Normaal. Verwachting voor de komende dagen.


Bijgewerkte weerkaarten van Brittanië. Weerkaarten van de departementen van Brittanië. Veldproeven zijn onderhevig aan de grillen van het weer en aan andere niet altijd te beheersen . Nooit gaan ze uit zichzelf. Elke dag weer geniet hij van zijn werk op de begraafplaats. Ieder jaar weer is het een heel gedoe om dat mee te slepen.


Het is weer tijd voor een feestje! En daar hoort natuurlijk vuurwerk bij. De plek in het centrum en de goede parkeergelegenheid. Ook is de bistro weer geopend en dat zag er erg goed uit!


Een knusse, ecologische gite in zuid- bretagne , ideaal voor een heerlijke vakantie. The Cosy Caravan jaar. Luier op de stranden, maar houd wél de tijden in de gaten om weer met.


En… in juli en augustus is op deze camping Nederlandse animatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts