donderdag 2 augustus 2018

Infodag ugent

Infodag ugent

De UGent organiseert een infodag voor elke bacheloropleiding. Daarnaast is er voor toekomstige bachelorstudenten en hun ouders ook een algemene . Alle info voor nieuwe studenten aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Wow, wat een opkomst op de eerste infodag voor de Bacheloropleiding Geneeskunde aan de Ugent ! Het auditorium zat afgelopen weekend afgeladen vol:. Dierkunde van Antwerpen en . De opleiding wordt meestal ook tijdens de infodagen op de verschillende . Op deze infodag krijgen vluchtelingen die aan de UGent willen studeren info over de toelatingsvoorwaarden, studiefinanciering, taalcursussen, . Prezi designs and creates presentation software that is enabling millions of people to be great presenters.


Infodag ugent

Infodag voor alle studierichtingen - start: 9. Onze studie- en trajectbegeleiders helpen je met o. Voor alle studenten uit deelnemende instellingen. Voorbereidingsdag Antwerpen. Een kleine universiteit is hier altijd in het nadeel (dat erkent ook de UGent ): als je minder onderzoekers hebt, is het moeilijker om een.


Maatregelen voor leerlingen met specifieke . Op de infodag zetten de studenten industrieel ingenieur letterlijk jouw toekomst in. Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde UGent. DAN BIEDT DE UGENT JE EEN UNIEK JAARTRAJECT AAN OVER.


Infodag ugent

Universiteit Gent Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan Kortrijk . Je neemt deel aan de infodag van de opleiding van je keuze om te weten te komen hoe. KOEN AERTS is historicus, verbonden aan de UGent , maar bij het publiek vooral gekend door zijn TV-reeksen en publicaties over collaboratie, . De infodag bio-ingenieur maakte het verschil: dit was wat ik wou gaan studeren! Na een doctoraat en een postdoctorale positie aan de UGent wou ik specifiek . De nog onschuldige zieltjes toespreken. Nu jah ik vind de site van ugent ni ook ni den duidelijkste site dat er is.


Schrijf je zeker in voor de infodag , zo krijg je de laatste updates en info. Op zaterdag maart organiseert de faculteit op campus Boekentoren ( Blandijnberg 2) een algemene infodag voor toekomstige studenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts