woensdag 28 maart 2018

Mobielhouder hout

Mobielhouder hout

Losse houten mobielhouder blank hout. Mooie houten muziekmobiel houder voor aan de box of het bedje. Aan deze mobielhouder hang je de mobiel boven het bedje of de box van de baby.


Hij wordt geleverd in delen, die je makkelijk zelf. Aan deze houten universele baby mobiel houder hang je jouw mobiel boven het bedje of box van de baby.

De houder is gemaakt van beukenhout en past op . Die hang je natuurlijk boven een box of bedje. Deze blank houten mobielhouder is in Duitsland gemaakt van 1 Duits hout. Even vastdraaien en klaar. Mooie losse houten muziekmobiel houder voor aan de box of het bedje.


De houten mobiel houder is een handige standaard om de mobiel boven de box of boven het bedje te bevestigen. Als de muziekdoos speelt draait de mobiel .

Mobielhouder hout

Stevige houten mobielhouder , staat mooi in de babykamer of aan de box. Houten mobiel houder met muziekdoos. Met de grote schroefklem van. Vind houten mobiel houder op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Een houten mobiel houder voor aan de box, ledikant of wieg van uw kleintje. Het minimalistische en stijlvolle design van de houder maakt het een aanvulling op . Beuken houten standaard om zelf een mobiel te maken voor box of bedje. Onder de witte knop zit een gaatje van mm, daar kan . Nu ook verkrijgbaar in pakket.


Hoogte bolpopje: ongeveer cm. Geef bij de bestelling van een . Je kan er dan speeltjes. Heb jij zelf nog een mobielhouder van een eerder kindje? NL Snelle levering uit voorraad!

Bekijk onze mobielhouder selectie voor de allerbeste unieke of custom. Witte handgemaakte mobiele ster hout - mount mobile - mobiele wapens - beuken . Massief houten telefoonhouder. Met onze stijlvolle massief eiken mobielhouder , staat uw telefoon mooi op zicht. Afbeelding van Box mobielhouder mobilehouder baby.


Mobielhouder hout

Hang je vrolijkste haakcreaties op aan de handgemaakte mobielhouder zodat . Het opbergplankje voor een mobieltje en notitieblaadjes is in een oogwenk gemaakt. Alleen de latjes moeten nog op . Roozje heeft een ruime keuze in baby mobiels gemaakt van hout of vilt. Dit heerlijks hang je op zodat je er lekker niet bij kan! Schuur het hout glad - Pro-Tech № of 38.


De leerlingen van klas 3. Mobiel houder hout voor bed of box. Van hout tot plastic tot oude .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts