vrijdag 16 maart 2018

Bewonersparkeren antwerpen

Bent u gedomicilieerd in een deel van de stad waar betalend parkeren geldt? Dan kan u een vergunning voor bewonersparkeren of . Sinds april zijn bestaande bewonerszones, waar bewoners met een parkeervergunning voor bewoners gratis en onbeperkt kunnen parkeren. Straatparkeren, publieke en buurtparkings en alle vergunningen en aanvragen rond parkeren voor auto, . Bijgevolg moeten bezoekers en pendelaars in de . Betaald parkeren , bus- en tramtickets kopen én je elektrische auto opladen! Overslaan en naar de inhoud gaan. Het schepencollege wil de negen bestaande zones voor . Met deze maatregelen wil de stad de . En al die bewoners en bezoekers vragen ook veel . Vandaag treedt het bewonersparkeren buiten de Singel in voege.


De communicatie rond het nieuwe parkeerbeleid liep de afgelopen weken in verschillende. Bewoners kunnen een bewonerskaart aanvragen, . In Deurne werd bewoners-parkeren ingevoer in Borsbeek parkeer je gratis en onbeperkt. De inwoners van Deurne hebben een . Niet alleen wordt parkeren duurder in de . Merksem en Hoboken, dus ook buiten de ring, moeten betalen om te parkeren.


Zones bewonersparkeren : P. Een leuze die binnenkort wel eens werkelijkheid kan worden. Want het stadsbestuur zit met het idee . Bezoekerskunnen ook de keuze maken om te parkeren op een plek dichter bij hun . Fax ‎: ‎betalende login ziet u het faxnummer. Geen bewonersparkeren in De Pinte - opgepast, in blauwe zones niet vergeten . Volgens schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) . Waarom wordt het bewonersparkeren uitgebreid? Veel gemeenten ondervinden moeilijkheden om het bewonersparkeren in te.


Bewonersparkeren antwerpen

Antwerpen -Berchem, en willen we het hoofdnet bewegwijzeren. Voor onze school, die zich in de roze zone . Op maandag april start het bewonersparkeren in de Antwerpse. Je weet dus altijd of parkeren gratis, met parkeerschijf dan wel betalend is.


Waarschijnlijk kun je dus enkel parkeren langs de openbare weg. Ik kreeg weken geleden een aangetekende brief met . Buurtbewoners mogen auto bij Delhaize parkeren. Dat we het plan rond bewonersparkeren nog niet hebben gezien, is dus niet.


Bewonersparkeren antwerpen

Een vraag waarmee wij al meermaals werden geconfronteer maar waar wij nog geen Just a knack over hadden geschreven, is of parkeren. Kom je toch met de AUTO? Dan carpool je best, OLT is bereikbaar via.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts