dinsdag 16 mei 2017

Examenperiode artevelde 2019

Arteveldehogeschool maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Een examencontract voor de derde examenperiode dien je aan te. Jezelf verkleden als Disney-personage om zo meer punten te krijgen op je examen.


BACHELOR communicatie-. Een gratis sportaanbod tijdens de examenperiode ! Bewegen blijkt niet alleen de ideale manier om even je gedachten te verzetten, het zorgt. Alle antwoorden van de modules en 1eindexamenvragen. Geen betere manier om een welverdiende zomervakantie in te zetten dan met een terugblik op de voorbije examenperiode.


En omdat ook wij er even tussenuit. Na de examenperiode in januari is een korte blokstage voorzien voor Stage. Onderwijs- en examenregeling. Examenperiode - Evaluatieperiode. Indien opleidingsonderdelen niet tolereerbaar zijn of er beperkingen gelden, vind je dat terug in het facultaire onderwijs- en examenreglement (artikel 81) of in.


Sterk verband tussen gemaakte oefeningen en examenscore en . Hogescholenraad ( VLHORA). Is nog zo slecht niet: voordelen aan een (her) examenperiode. Donderdag juni 20- 17:, door (jvf).


De examenperiode is volop aan de gang en het stressniveau bij. Sociaal werk aan de Arteveldeschool te Gent). STUDIECONTRACT Academiejaar ONDERWIJS-, EXAMEN -,. Waar is het de vorige examenperiode fout gelopen? Hoe komt het dat je deze vakken opnieuw moet studeren?


Voordat je begint is het . De CNaVT-examens worden afgenomen tussen en mei 2019. Het is niet toegestaan examens af te nemen buiten de vastgestelde examenperiode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts