donderdag 18 mei 2017

Boot huren ibiza 2 personen

N°in bootverhuur in Ibiza. Particulieren en Professionals. Huur zeilboot Ketch FAENOE in Port de Sant Antoni, Ibiza. Schipper is verplicht cabines badkamers plaatsen Slaapplaatsen. Huur een boot zonder vaarbewijs op Ibiza vanaf € 160.


Geniet van uw vakantie op Ibiza met een boot zonder vaarbewijs uit uw dromen. Huur via ClickBoat een boot in Ibiza voor de beste prijs. Verhuur Zeilboot Ta-Chiao Ketch Ibiza.


Indien u een boot wil huren zonder vaarbewijs staan onze schippers voor u klaar! Aanbiedingen en Advertenties van boten in Ibiza Spanje. Boten te huur en charters op TopBarcos. De beste bootverhuur in Ibiza , Spanje.


Boottochten, Watersporten, Bootverhuur , Speedboottours, Dagtrips. Outdooractiviteiten in Ibiza. Bootverhuur op Ibiza , met een breed scala aan boten, zeilboten en jachten te huur.


Een boot huren op Ibiza is een ideale daginvulling. Er zijn catamarans beschikbaar. Alle informatie over IBIZA BOTEN en BOOTVERHUUR op IBIZA. Alles over het huren van boten en charteren van jachten op Ibiza.


Boot huren ibiza 2 personen

Zelf een boot huren op Ibiza ? Paseo del Mar, Edificio Faro II. Via HETibiza huurt een boot. Solarium, zonnescherm, koelbox, ladder . Wil je meer weten over het huren van een boot of jacht – Bootverhuur ibiza. De catamaran is geheel groen en is groot genoeg voor personen.


Canarische eilanden, dan moet je in bezit zijn van vaarbewijs deel en 2. Ontdek Ibiza met jouw groep met de prachtige boot type 2. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Personen : Zitplaatsen: 11Motorboot. Wanneer je op Ibiza bent, moet je een boot huren. Mag er een extra persoon mee aan boord? Kunnen we de boot voor zonsondergang huren ? Ja, maar dat geldt als . In het interieur is er ruimte voor personen rond een hydraulische tafel die moeiteloos kan worden omgezet in een ruim bed.


Boot huren ibiza 2 personen

Je kunt bij ons twee verschillende boten huren. Beide boten hebben een capaciteit tot personen. Huur je liever een boot met schipper?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts