dinsdag 22 november 2016

Opkopers inboedel izegem

Wenst u een volledige opruiming van uw zolder? Of is een verhuizing van klein materiaal voorzien? Bij verhuis of een grote schoonmaak komt men heel wat overbodige spullen tegen. Vergelijk bedrijven in de regio Izegem Kringwinkel Izegem , BENOIT FRANKY DOMINIQUE, Brocante,. Soubry Kenny zorgt voor opruiming van uw inboedel in de regio Izegem ! De meeste mensen hebben geen idee dat het leeghalen van een huis een flinke klus is.


En dat is logisch, want hoe vaak maak je het mee dat de hele inboedel. Zolder opruiming IzegeU kan bij ons terecht voor een inboedelopruiming of zolderopruiming. Contacteer ons nu voor meer informatie!


Heeft u antieke meubelen zoals kasten, eetkamers, slaapkamers,bronzen beelden die u wenst te verkopen? Ook voor verkoop van inboedel bent u meteeen aan het. Roeselaarsestraat Izegem , België.


U zoekt een opkoper of ontruimer van uw inboedel ? De inboedel verkopen wegens overlijden, verhuis of opname in een rusthuis? Jonas Dewinter aan en verkoop van inboedels en antiek. Opkopers van inboedels regio Izegem. Bent u een opkoper of exporteur van tweedehands spullen? Dan kunnen wij mogelijks veel voor elkaar betekenen!


Wekelijks ruimen wij enkele inboedels leeg . Brugge, Knokke, Kortrijk. Wij geven steeds de beste prijs! Denkt u iets waardevols te willen verkopen, neem dan contact met ons op! Izegem Motors - Izegem , West-Vlaanderen - Foursquare.


Aankoop van antiek inboedels en losse stukken antiek. Wij zorgen er voor dat iedere inboedel , groot en klein. Ingelmunster Izegem Jabbeke Knokke-Heist Koekelare Koksijde Kort emark . U kan op ons rekenen voor de opruiming van industriële inboedels of afbraak van metalen constructies.


De openingsuren van de Vakbond ABVV Izegem in de Hondstraat te Izegem. Openingsuren, adres en telefoon. Antwerpen (Antwerp) Grote Hondstraat 75.


Furniture - Antique, Curiosity shops . Inboedel Centrale: antiek-retro-design opkoper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts