maandag 14 november 2016

Fort edegem zaal

Plan je een voorstelling of een concert? Wil je misschien een lezing of cursus inrichten? Of had je eerder een vergadering of congres in gedachten? Eigen catering is mogelijk. Wij verhuren onze zalen voor trouwfeesten, bedrijfsevent,.


De zalen zullen naadloos in elkaar overlopen in een interieur met warme. Daarmee sturen we een krachtige boodschap de zaal in: Ramses Shaffy . Samen vinden we de perfecte zaal en de gepaste feestformule voor uw gezelschap en gelegenheid. Feestzaal Bosrand is geschikt voor een fuif of receptie voor ongeveer 140.


Iedereen welkom op onze ledenvergadering ! Onderwerp: Bespreking van de . Verhuur van het Fortcafé en andere zalen in het fort van Liezele zijn mogelijk op aanvraag. Kom eens langs of stuur een mailtje voor meer info. Ontdek wat te doen vandaag. Locatie Zaal of expohal . Deze is gevonden aan de rand van het fort aan scouts 85e. Toes Montage, specialist in dak en gevelbouw.


Edegem - Fort V Binnenfort , Kunstwerk. Hangar in Fort moest aan die vraag voldoen. Karnamor Seniorennamiddag in Hangar fort te Mortsel om 14h11. Hangar 4 dé indoor kunstgras sportlocatie bij uitstek.


De Perel , te Kalloo, bij de. In de neo- renaissanceraadzaal bevindt zich een schilderij van Jos Bosteels. Plant u een zakelijk seminar of een conferentie?


Reserveer een van de vier vergaderfaciliteiten van Park Plaza Eindhoven voor hypermoderne voorzieningen . Gemeentelijk Park Fort V. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Sportcomplex De Nachtegaal. Lees hotelbeoordelingen en kies voor uw verblijf het . Madrassa Attailime Ar-Rahma Vzw - Grote zaal.


Iedere zaal heeft een eigen sfeer en kan voor de meest diverse doeleinden ingezet worden. Brasserie Le Fort 24xcl. Onze lokalen vind je aan het Fort V, één van de mooiste en rustigste plekjes in de buurt.


We hebben er een heel grote zaal voor moest het regenen en vele kleinere gezellige lokalen. Het hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot. Hieronder de locatie: locatie voorwaarts. Vestinglaan - Fort Binnenfort.


Een zaal of een werkplek huren? Ieder concert speelt EHO voor een volle zaal. Shopping Stadsfeestzaal. Het heeft meer natuurstenen decoraties dan de andere forten. De waszaal op de eerste verdieping van het reduit heeft nog haar originele hardstenen wasbak en waterafvoer, bakstenen vloer en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts