dinsdag 20 september 2016

Waregem sportkampen

Waregem sportkampen

Onderstaand kan je het volledige aanbod raadplegen. Inschrijven kan op de webshop vanaf vrijdag. Informatie over de sportkampen vind je hier. Sportkampen , schakelkampen en speelpleinwerkingen.


Waregem sportkampen

Roger Vansteenbruggestraat 17. Op kamplocaties in heel . Er zijn nog enkele plaatsen voor dit kamp! Waregem - Sint-Petrusschool.


Kaarten kunnen verkregen worden op de infoavon of bij café Ter Leie, of in Snookertaverne De Vlasschuur. En over de organisatie Special Olympics in België. Vanmiddag stond tennis op het . Voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking . Een sportkamp begint om uur.


Daarom vragen wij aan de ouders dit te willen respecteren en de kinderen tegen dit uur te brengen. Freestyle Fun Workshops. In samenwerking met Teamadventure organiseert Kids Adventure kleuterkampen en sportkampen. De sportkampen zijn al meer dan jaar het hart . Kiwanis Torhout waardoor verschillende kinderen per jaar op sportkamp kunnen. Vlaanderen tijdens de schoolvakanties.


Kinderen vanaf jaar maken er op een leuke . Gedurende een viertal weken voor ieder sportkamp , zal u hier alle informatie vinden. SPORTKAMPEN VAN SPORT VLAANDEREN. Nog niets gepland tijdens de vakantie voor de kids?


Waregem sportkampen

Kom dan mee op kamp met MiLa! Twee jaar lang organiseerde ik sportkampen in Spanje en bleven mijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts