maandag 26 september 2016

Eid viewer openen

Je bankkaart of je eID (Belgische identiteitskaart) en de PIN-code. Een PC (Windows of MacOS) waarop Chrome, IE of Firefox als webbrowser geïnstalleerd staat. Stap : installatie van de eID Extension. Na mijn upgrade naar OS sierra high , kan ik met eID niet meer inloggen.


Install the eid -mw AUR package. Een computer, software, een kaartlezer, uiteraard je eID en de bijbehorende pincode. Als eID Belgià niet in de lijst staat ga je terug naar Add -ons verkijgen, . U kunt daarvoor gebruik maken van uw elektronische identiteitskaart ( eID ). Als u problemen ondervindt met aanmelden in Firefox , volgt u best het stappenplan voor aanmelden in.


Dat kan liggen aan de browser die je gebruikt, aan je computer of aan je eID. Firefox Je moet manueel de add -on installeren en dat doe je zo:. Indien u uw electronische identiteitskaart gebruikt moet u nog wel een plugin voor de eid - kaart . Dit is een stukje software dat je kaartlezer en Firefox laat samenwerken.


De e-I eID of elektronische identiteitskaart is de nieuwe. ID kaartlezer in Firefox kan gebruiken, moet je een speciale plugin installeren. Klik na het installeren op . De eID signing extension wordt geopend.


Ook waren extensies niet te downloaden. Internet Explorer = 5. De site van Zetes, voor de installatie , configuratie en het gebruik van de eID kaart. Go to the Belgian eid middleware page and download the package called eid - archive. Controle na installatie : een eID Viewer icoon werd toegevoegd op uw bureaublad. Mozilla Firefox = 1. Firefox : Hoe installeer en activeer ik de eID add -on?


Bij gebruik van eID heeft u uw elektronische identiteitskaart, een kaartlezer en. Build make extension make installer. This page contains information for administrators to install the different eID components in a. Download en installeer eID software. Vergeet bij Firefox niet de eID add -on te installeren ! Indien u met Firefox werkt, zorg er dan tevens voor dat volgende add -on.


Ik heb een eid kaartlezer en heb deze reeds enkele maanden niet gebruikt. Probeer eens de software opnieuw te installeren. Toen ik deze vandaag wou. Gelieve uw Belgische eID -kaart in de lezer te steken en te controleren of het pictogram in het. Voer een clean install uit zoals beschreven hieronder.


Het is belangrijk om eerst de juiste eID -software te installeren. Wie Firefox gebruikt, moet eerst nog een add -on installeren om de kaartlezer . Now you should be able to authenticate to e-services with your eID card. De middleware was overigens bij het installatiepakket 11.


Er wordt automatisch een add -on toegevoegd aan firefox , dus die moet . Surf je met Firefox , dan moet je ook een eID add -on installeren. Eventueel de eID add -on in Firefox en dan nog even de certificaten goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts