woensdag 25 mei 2016

Digitale zorgpas

Als u een zorgverzekering afsluit bij Menzis, krijgt u van ons een digitale zorgpas. Op deze pagina leest u er meer over. Ook zonder pas krijgt u de zorg die u nodig heeft. Online aanvragen is eenvoudig: u heeft de pas binnen weken in huis. Bij Anderzorg staat je zorgpas in de Anderzorg-app.


Digitale zorgpas

Zo heb je je zorgpas altijd bij de hand. Met de zorgpas toont u aan dat u bij ons verzekerd bent. Met de gegevens op de pas kan uw zorgverlener de kosten bij ons declareren. Bent u de zorgpas kwijt? Het gaat dan over de introductie van de digitale zorgpas.


Voor ons reden om contact op te nemen met ONVZ. Sommige verzekeraars sturen geen fysieke zorgpas meer op. Bij deze verzekeraars kun je je zorgpas vinden in de app of via de website. Op die manier worden zorgkosten die je onverwacht maakt direct gedeclareerd.


Digitale zorgpas

Om zorg te krijgen, hoeft u dus geen zorgpas bij de hand te hebben. Heeft u toch liever een pasje bij de hand? Dan vindt u uw zorgpas in de. Zorgpas kwijt of verloren? Bekijk meer informatie en vraag een nieuwe zorgpas aan.


Als verzekerde van ONVZ heb je destijds of recent een zorgpas in kaartvorm ontvangen. Goed verzekerd in het buitenland met De . European Health Insurance Card (EHIC). Deze geldt ook als EHIC.


Digitale zorgpas

Wel zo handig in het buitenland. Vraag je pas dan op tijd aan via de website van Menzis. Menzis hanteert zelf een digitale zorgpas en heeft geen plastic pasje beschikbaar . Goed om te weten: sommige zorgverleners in het buitenland accepteren geen digitale EHIC.


Ze zullen dan vragen om een fysiek pasje. Ga je naar het buitenland? Neem dan je zorgpas mee. Je zorgpas is het bewijs dat je bij ons een zorgverzekering hebt afgesloten. Het kan je veel (meer) vakantieplezier kosten bij een . HEMA zorgpas gaat digitaal ! De app stuurt je snel door naar het vergoedingenoverzicht.


Geen probleem, de app bevat een digitale versie. Mocht er iets gebeuren, . Klanten van ONVZ die een zorgverzekering bij de verzekeraar hebben, kunnen binnenkort met een mobiele zorgpas door het leven gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts