maandag 16 mei 2016

Camping sollasi

De camping Noordwijkerhout hecht veel waarde aan rust. Op veld is daarom ruimte voor kampeerplaatsen. De kampeervelden van camping Sollasi zijn . Ruime en door groen omgeven staanplaatsen voor tent en caravan, plaatsen voorzien van elektra-aansluiting.


Tussen de bollenvelden, direct aan het Oosterduinse meer én kilometer van de kust ligt camping Sollasi. Hier in Noordwijkerhout kun je heerlijk relaxen op .

RTLlinedance programma in het land. Large camp places for tent or caravan surrounded with planting and with electricity connections. Direct aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout, tussen de bollenvelden en aan de rand van bos en duin, ligt camping.


Regelmatig zullen wij posts neerzetten van de activiteiten. Hou de facebook pagina dus goed in de. De camper staat dit keer geparkeerd op camping Sollasi in Noorwijkerhout.


Niet al te ver van zee en niet al te ver van Han, bij wie we zondag . Er kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar . Nederland Zuid-Holland Noordwijkerhout Noordwijkerhout.

Camping sollasi

Met tips en informatie uit de omgeving. Email (not published) Required. Vanuit uw tent, camper of caravan kunt u hier . Voorzieningen op eigen terrein. Camping Sollasi in het kort. Eigenaar: Ingrid en Fons Glasbergen.


Straat: Duinschooten 14. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Noordwijkerhout. Kamperen op kilometer van de kust is ontspannen en bied. Uw Review op Elke Plek Elke Plek is het nieuwste en meest uitgebreide platform voor alle vormen van recreatie in . Op aanwijzingen van de eigenaar van een stacaravan heeft de politie op vrijdagmiddag een inbreker in de kraag kunnen vatten op de camping Sollasi aan de . The lake offers plenty of opportunities for . De volgende lijnen hebben routes die langs Sollasi komen - Bus: 5 90.


Stacaravan brand volledig uit camping Sollasi. Family campsite - located on the Oosterduinse lake - between the bulb fields - edge of forest and dune - center 3km. Rekreatiepark Sollasi Noordwijkerhout Duinschooten Te Huur Aangeboden,.


Sollasi , gelegen aan het Oos- terduinse meer te Noordwijkerhout. Op camping Sollasi kunt u terecht met uw eigen tent of caravan.

De staplaatsen zijn ruim en worden prima onderhouden. Mooi ruime camping aan het Oosterduinse meer dichtbij het strand. Redelijk veel vaste gasten maar ook hele velden voor tenten en caravans.


Camping sollasi

E_NOTICE Error in file counter. Te huur op rustige camping voll.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts