dinsdag 16 februari 2016

Drankvergunning antwerpen

Drankvergunning antwerpen

Burgemeester inzake kansspelen. U betaalt wel een taks . Enkel klikken op de vergunning en je krijgt alle nodige uitleg. Let wel, het is mogelijk dat er op lokaal of gemeentelijk niveau nog andere vergunningen en . Wat is een drankvergunning ? Het verstrekken van alcoholhoudende dranken is in bepaalde gevallen onderworpen aan een voorafgaande vergunning. U komt ook te weten of u een vergunning of een melding nodig hebt, en zo ja, welke.


De Antwerpse politie heeft vorige week een grote hoeveelheid drank in beslag genomen bij een dagwinkel op de Bredabaan in Merksem . Tanja Dexters op de Antwerpse Groenplaats, is niet open gegaan. De uitbaters hebben hun drankvergunning nog niet binnen. Al snel bleek de drankvergunning niet in orde te zijn, waardoor de zaak tijdelijk dicht ging. Tanja was in februari al in alle stilte uit de zaak gestapt. De drankvergunning is eindelijk in orde, volgende week vrijdag staat het openingsfeest gepland.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De vergunning voor het schenken van alcoholische dranken (sterke en gegiste dranken) die ter plaatse worden geconsumeer moet je aanvragen bij de . We hopen ons zo snel mogelijk weer te kunnen melden, wie weet . Nadat eerst het grote openingsfeest op vrijdag was geannuleerd omdat de drankvergunning. Aanvraag stedenbouwkundige vergunning (en functiewijziging) via gemeente. Antwerpen Lang heeft het roze sprookje van de Flamingo Bar op de. Drankvergunning intrekken van cafébazen die drugsmisdrijven plegen.


Drankvergunning antwerpen

Sinds Bart De Wever burgemeester . Cafébazen die veroordeeld worden voor drugsmisdrijven, mogen nooit meer een drankvergunning krijgen. Dat stelt het Antwerpse Kamerlid . Het was een reactie op het feit dat de uitbaters opnieuw alcoholische dranken schonken zonder dat hun drankvergunning in orde is. Vergunning , voedingsmiddelen. Gezien de voorwaarden in verband met de drankvergunning geschonden werden, heeft het wijkteam West het pand in . Vacatures Black in Antwerpen.


Beste werkgevers in Antwerpen. Je kunt er niet omheen: elk muziekfestival en stadspleintje wordt dezer dagen ingepalmd door kleurrijke food trucks. Van plan om zelf een food truck op te . Het gaat om een netwerk van 2. Armand Janssens: Niemand van ons heeft een sterke drankvergunning en bieden die dus uiteraard niet aan.


Maar sterke dranken worden . Aanvraagformulier voor een vergunning Energieproducten en Elektriciteit - andere dan onder de schorsingsregeling inzake accijnzen. Daarvoor heeft u wel een drankvergunning nodig. In de vergunning staat welke maatregelen je als organisator moet nemen om de openbare orde, gezondheid en (brand)veiligheid tijdens het . Voor het schenken van gegiste dranken – bier, wijn, porto, sherry en martini – hoef je nooit een vergunning aan te vragen. Aan de opening van vaste of reizende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts