woensdag 24 februari 2016

De kilomeet heist op den berg

De kilomeet heist op den berg

Bekijk de openingstijden, telefoonnummer en adres . Hier krijgen goederen die niet of moeilijk verkocht raakten in de Kringwinkels een . Wat is er aan de hand in kilomeet in Heist op den Berg ? Heist-op-den - Berg - Onder grote belangstelling opende dinsdag de Kilomeet , het nieuwe project van Kringwinkel Zuiderkempen waarmee . Dinsdag opent aan de Cederstraat in Heist-op-den - Berg een nieuw filiaal van de Kilomeet. Dat is een kringwinkel waarbij grote partijen . Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. In het nieuwe verkooppunt zullen . Allemaal plaatsen die niet . De Kringwinkel in Heist-op-den - Berg opent binnenkort een nieuwe winkel, de Kilomeet. Wijkgezondheidscentrum Heist.


De kilomeet heist op den berg

Het centrum ligt in de zogenaamde “Oude. Tuinwijk”, naast de Kilomeet , waar . Openingstijden Mortsel: maandag tot en met vrijdag: 9u-13u. DE KILOMEET HEIST-OP-DEN-BERG. Daar worden tweedehandsgoederen per kilogram of per meter verkocht.


Heist op den Berg , waar alle mensen uit de regio de huisarts ( en later ook andere te buur van de kilomeet (Kringwinkel). Item in het RTV nieuws. Artikel in de Gazet van Antwerpen. Meldingskaart MELDING Datum Naam . Al het grote en kleine nieuws uit Heist-op-den - berg.


De kilomeet heist op den berg

Geef ons een Like om op te. Een speelse kijk achter de schermen. De kringwinkel - Ontdek het grote aanbod aan tweedehandsspullen en shop per kilo en per meter bij de verschillen kilomeet winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts