woensdag 29 april 2015

Goos horeca review

Of een massief houten tafelblad op maat kopen? Het materiaal van het tafelblad is bepalend voor de sfeer van de ruimte waar hij komt te staan. Materiaal : Tafelblad van dikke lariksplanken, poten van verzinkt staal T-ijzer. Afmetingen: 2x x l x b x h. Prijs: tafel: €127- bijpassende banken: € 37 . Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen bij het vervaardigen van campingtafels.


Maar welk blad is dan waterbestendig of hittebestendig. Massieve werkbladen hebben veel mogelijkheden: trappen, deurkassementen, werktabletten, tafelbladen. We hebben ze in diverse diktes en houtsoorten! Dit tafelblad heeft een standaardbreedte van max. Het materiaal is Belgisch, bestaat voor 1 uit polyester, is gemakkelijk te reinigen en wasbaar op 30°C,.


Bloemen Vazen Tafel Middelpunt Plant Vaas Keramische Ijzer Kunst Tafelblad Bloem Houder Beschrijving Kleur : Goud/Zwart Materiaal. Lees hier alles over de mooiste materialen waar we onze tafels van maken. Denk bijvoorbeeld aan een eikenhouten tafelblad met metalen onderstel. Met opvouwmechanisme, zwenkwielen, net en balhouder; Materiaal tafelblad : spaanplaat (mm); Officieel wedstrijdformaat; Inclusief opbergruimte voor batjes.


De salontafel set Rive is een must in ieder interieur! Het elegant gevormde tafelblad heeft ronde vormen wat zorgt voor een unieke, moderne uitstraling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts