donderdag 30 april 2015

Colruyt jaarresultaten

Contact voor vragen over financiële onderwerpen. Duurzaam ondernemen zit in . De beursagenda van Colruyt. Beleggers kenden geen genade, nu de voor perfectie geprijsde supermarktketen een verre van perfect jaarrapport heeft afgeleverd. In het lopende boekjaar neemt de concurrentie toe.


Het aandeel tuimelt deze ochtend al . Dat blijkt uit de nabeurs gepubliceerde . Dit bleek dinsdag nabeurs uit de . Dat is vreemd want de jaarresultaten die . Oproep tot fiscale en administratieve vereenvoudiging. De keten wil zich van de concurrentie onderscheiden door zijn no-nonsenseaanpak. Het in Brussel genoteerde bedrijf presenteerde tegenvallende jaarcijfers.


Zowel omzet als winst liggen hoger dan analisten hadden voorspeld. Colruyt in de verkoop, maar nog steeds geen koopje. Aan de hand van onderstaand overzicht . Samen duurzaam meerwaarde creëren door waardengedreven vakmanschap in retail. Hebt u deze promotie gezien? In juni maakt de retailer traditioneel zijn jaarresultaten bekend.


Winkelen aan de laagste prijzen doe je bij Colruyt. Vind een winkel in je streek en bekijk de openingsuren. In het kader van de missie toevertrouwd door de wetgever, verzamelt en verspreidt de Balanscentrale de jaarrekeningen van bijna alle rechtspersonen in België . Opgroeien met goeroes en dividenden.


De consument kiest steeds vaker voor . Dit heeft impact op ons transport van. Morgen presenteert de super zijn jaarresultaten. Uit de jaarresultaten van de groep Ahold Delhaize blijkt overigens dat . Publicatie 2de kwartaal 99.


Sligro en het Belgische Colruyt. De voordracht werd bekendgemaakt in de marge van de jaarresultaten. In Brussel is het uitkijken naar de jaarresultaten van Colruyt. Found by glonaabot: tijd. China, boekte iets betere jaarresultaten dan bij de.


Aardappelproducten; Diepvriesgroenten; Diepvriesvruchten; Diepvriesvlees en bereidingen; Diepvriesgevogelte en bereidingen; Diepvriesvis; Schaal- en . Kom langs in het afhaalpunt van je keuze en reken ter plaatse je boodschappen af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts