dinsdag 17 februari 2015

Politie antwerpen sluikstort

Je hebt sluikstort opgemerkt in jouw buurt. Gaat het om sluikstort op een openbare plaats? Het wijkteam van de regio West heeft gisteren op Linkeroever een actie gedaan tegen sluikstort. Dat deden ze samen met de dienst . Ziet u ergens sluikstort ? Sluikstort op het openbaar domein kan u op twee manieren melden:.


Politie antwerpen sluikstort

Dringend politiehulp nodig? De sluikstortcel ruimt van het gemelde sluikstort op binnen de uur na melding. Vorige week hield het wijkteam van Linkeroever samen met de buurtregisseur verschillende controles gericht tegen sluikstorters. Elf personen werden op . Binnen de uren na melding wordt al het gemelde sluikstort opgeruimd. Begin januari heeft het wijkteam Junostraat van de regio Oost een grote hoeveelheid sluikstort aangetroffen aan de . Ook in de Deurnese straten zijn zwerfvuil en sluikstort een doorn in het oog.


De strijd voor propere staten is ook prioriteit voor de politie. Het kan toch niet dat de politie zich met sluikstort bezighoudt. De politie gaat elk sluikstort labelen. Achtergelaten drugsspuiten, tel.


Bij eventuele sluikstort van slachtafval wordt opdracht gegeven om dit op . Zowel burgers als politie , . Gewezen politiecommissaris Jinnih Beels staat als onafhankelijke kandidate op de 1ste. Het aantal klachten over sluikstort stijgt, het aantal boetes daalt. Antwerpen, sluikstort rapporteren. Het belangrijkste overlastfenomeen was sluikstort , goed voor . Verder zijn er nog 4Reeks Politiestudies nr. Op Linkeroever is gisteren een actie tegen sluikstorten gehouden.


Het gemeentebestuur en de politie wil sluikstorters letterlijk in beeld krijgen om te. Zwerfvuil en sluikstorten zijn een blijvend probleem in Vlaanderen. Met andere woorden, wat door politie en parket als prioritair bestempeld wordt in. GASambtenaren, politiemannen en.


Het verdachte pakket bleek naderhand sluikstort te zijn. We kiezen ook voor het uitgebreid inzetten van GAS-ambtenaren. In zeven op de tien kustgemeenten maak je kans op gasboetes, in twee daarvan wordt de politie op pad gestuurd om te controleren en boetes . InleidingOpnieuw Vooruit! Wijziging gemeentelijke havenpolitieverordening.


Rondslingerend zwerfvuil en sluikstorten blijven een hardnekkig probleem,. Vijf keer was dat omwille van sluikstort. De Politiezone Balen-Dessel-Mol vindt de bescherming van uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts