dinsdag 23 december 2014

Colruyt recepten dessert

Colruyt recepten dessert

Zo kan echt iedereen meegenieten. Amandeltaart met verse vijgen. IJssoesjes op een bedje van fruit. Wil je voor de eindejaarsfeesten graag zelf een dessert maken?


Colruyt recepten dessert

Dan vind je hier een reeks feestelijke recepten die mooi presenteren en de zoetebekken . Heerlijke desserten voor je brunch. Er is altijd nog plaats voor dessert. Dit zijn onze tips voor een zoete afsluiter.


Meteen naar de recepten ? Kleurrijke recepten met rood fruit. Yoghurtijs met frambozen. Maak een inkeping (in de lengte) in een gepelde banaan. Leg de banaan op aluminiumfolie, giet eetl. Desserts maken op de BBQ?


Ontdek hier verrassende en lekkere recepten om je BBQ perfect af te sluiten. Voor het garnituur: carambola (stervrucht) . Cake met banaan en witte chocolade. Wil je graag een huisgemaakt dessert serveren op je paasfeest?


Tropical fruitmix (diepvries) eetl. Grand Marnier kaneel bolletjes vanille-ijs. Parmentier van zoete aardappel met zalm en witloof. Verdeel een beetje mascarponecrème over dessertglazen. Lepel er een laagje geplette frambozen op en bedek met een beetje chocomousse.


Onze feestelijke recepten bieden je heel wat inspiratie. Zoek je een lekker dessert voor je paasmenu? Probeer onze feestelijke ijscoupes, speciaal voor Pasen.


Makkelijke recepten , stap voor stap uitgelegd. Colruyt dessert Recept voor Rolbiscuit met mango en munt ( Colruyt ). This video is unavailable. Lekkere colruyt dessert recepten te vinden op SOS Recepten. Voorgerechten, hoofdgerechten en . Deze pin is ontdekt door Steve Lamote. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Colruyt recepten dessert

Wil je de OKay-folder ontvangen of digitaal bekijken? In de folder van OKay vind je onze promoties, originele recepten en handige tips. Verrukkelijke recepten met producten uit je Spar, van klassieke cocktails tot verrassende desserts.


Proef ook van ons weekmenu, speciaal voor jou . Zin in een dessert , maar je weet niet welk? Chefs Sandra Bekkari, Sofie Dumont, Pieter Declercq en anderen verklappen jou de lekkerste recepten en de beste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts