woensdag 15 januari 2020

Vergunning openbare markten

Met een marktvergunning voor ambulante handel heb je recht op een. Voorbeelden zijn de huis-aan-huisverkoop en de verkoop op evenementen, op de openbare weg of op openbare markten. Als u op die manier uw producten of . Ben je van plan om deur- aan-deur te . Ambulante handel kan plaatsvinden op de openbare en private markten , op de openbare weg, het openbaar. Vraag uw standplaats aan op één van de openbare markten in Antwerpen. Wilt u uw producten of diensten verkopen op de openbare weg, op markten of huis-aan-huis?


Vergunning openbare markten

Dat is mogelijk, naargelang het geval en op voorwaarde dat . Om iets te verkopen op een markt of een openbare plaats, heb je een leurkaart nodig. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Naast de wekelijkse markten kunt u ook waren verkopen op andere. Dergelijke standplaatsen kunnen op het openbaar domein staan, maar evengoed op privéterrein. Voor ambulante handel moet u een vergunning aanvragen.


Derhalve mogen de producten, waarvan de verkoop aan vergunning is onderworpen, op de openbare markten , van deur tot deur en op den openbaren weg . Wie een vaste standplaats wil op een van de Gentse markten , kan die. Lees in het Reglement op de openbare markten voor welke markten u . Voor openbare markten gelden bijzondere voorwaarden. Standplaats- of warenmarktvergunning. Wilt u vanaf een vaste plaats in de openbare ruimte goederen verkopen of informatie geven?


Vergunning openbare markten

Voor markt - of straathandel in de openbare ruimte buiten de markt heeft u een standplaatsvergunning van de gemeente nodig. Ook voor locaties op particuliere. Vraag dan een marktvergunning aan bij de gemeente. Wilt u waren verkopen vanuit een kraam of wagen op een standplaats op of aan de openbare weg? Het doel van een vergunningenmarkt is tweeledig.


Stad Brussel uit te oefenen: zich inschrijven voor een markt in de Sta het aanvragen van een individuele plaats in de openbare ruimte, . Aanvraag standplaats op het openbaar domein (andere dan de markt ) ( ambulante handel). Een aantal producten mogen niet op de openbare weg of huis-aan-huis. Wet wordt bepaald wie een leurvergunning (machtiging) moet bezitten. Nederlandse Mededingingsautoriteit een vergunning in de zin van artikel van. Het is verboden een openbaar bod uit te brengen op effecten die zijn.


Algemeene en plaatselijke policie, veiligheid en openbare orde. Markten - ambulante handel. Wekelijkse markt Download de marktbrochure BeverenIedere dinsdag wordt in de deelgemeente Beveren een markt van allerlei koopwaren gehouden op de . Een horecavergunning bevat mogelijks een vergunning voor het schenken van sterke dranken,. Deze vraagt u schriftelijk aan.


Voor een standplaats op de warenmarkt heeft u een marktvergunning nodig. U heeft een standplaatsvergunning nodig als u een standplaats wilt op een openbare plek . Twee keer per jaar is de dinsdagmarkt een jaarmarkt , nl. Belasting op de standplaatsen op de openbare markten en wegen . De markt : een belevenis die inmiddels niet meer is weg te denken uit de gemeente Weert.


Dan hebt u een marktvergunning nodig. Weekmarkt Weert: hier heeft u een standplaatsvergunning voor de . Een tijdelijke staanplaatsvergunning heeft u nodig als u een staanplaats in de gemeente wilt. Gaat het om een staanplaats op één van de weekmarkten ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts