dinsdag 10 december 2019

Faillissementsverzekering

Elke handelaar, zaakvoerder, bestuurder of werkend vennoot van een handelsvennootschap die failliet werd verklaar kan de faillissementsverzekering. Als ondernemer heb je recht op een faillissementsverzekering. Ontdek hier de voorwaarden en hoe je deze verzekering aanvraagt. Van faillissementsverzekering naar overbruggingsrecht.


Faillissementsverzekering

Het beschermen van de belangen van jou als ondernemer en jouw bedrijf in geval van faillissement. Onderstaand artikel bevat feiten en commentaar van UNIZO op de huidige gang van zaken en de . Wat is het overbruggingsrecht? Als zelfstandige, helper of meewerkende echtgenoot kun je, onder bepaalde voorwaarden, aanspraak maken op het . De faillissementsverzekering is een standaard verzekering voor zelfstandige (valt niet onder de aanvullende verzekeringen) meer informatie klik hier. De Regering wenst de faillissementsverzekering uit te breiden tot de zelfstandigen die hun zelfstandige activiteit officieel moeten stopzetten . Hopelijk wordt u nooit geconfronteerd met een faillissement. Mede met de naamswijziging werd het systeem uitgebreid.


Gefailleerde zelfstandigen en zelfstandigen die hun activiteit noodgedwongen . Een keer van het slechtste uitgaan hoort ook bij verantwoord ondernemen. FaillissementsVerzekering. Samen met Legent ontwikkelde het Team . Bovendien wordt de aanvraagtermijn met . De wijzigingen die inzake de faillissementsverzekering worden vooropgestel betreffen een naamsverandering en een uitbreiding van het . Gebruik de faillissementsverzekering als het nodig is. Staat u met uw onderneming op de rand van een faillissement? De termijn om een aanvraag van de faillissementsverzekering in te . Maar zij kunnen in geval van een faillissement wel genieten van een faillissementsverzekering.


Faillissementsverzekering

De voorwaarden als u een beroep wil doen op . Deze naamswijziging komt er niet zomaar. Een natuurramp of een natuurverschijnsel met een uitzonder- lijk karakter;. Een brand die de bouw of uitrusting die de zelfstandige nodig heeft om zijn beroep . De vroegere faillissementsverzekering wordt hierbij in deze.


Zelfstandigen kunnen onder bepaalde voorwaarden bij faillissement aanspraak maken op een faillissementsverzekering. Zelfstandigen die geconfronteerd worden met een faillissement, vinden vaak niet meteen een nieuwe job of activiteit. Het jaarbegin is niet alleen de periode van de nieuwjaarswensen, maar traditioneel ook het teken van de invoering van tal van veranderingen. In het kader van de bestrijding van de gevolgen van de economische crisis stelt de federale regering een nieuwe . Overbruggingsrecht: uw sociale bijdragen geven u ook recht op een zogeheten overbrugging (de vroegere faillissementsverzekering ). Uw aanvraag voor een uitkering moet bovendien vergezeld zijn van de volgende attesten: RVA: - (kopie van) het RVA-attest Aanvraag tot . Tijdelijke uitbreiding sociale faillissementsverzekering voor zelfstandigen.


In oorsprong was de faillissementsverzekering uitsluitend bedoeld voor gefailleerde zelfstandigen en zaakvoerders, bestuurders en werkende . Uitvoeringsbesluit faillissementsverzekering HOOFDSTUK I. Inleidende bepalingen 1. Vertalingen in context van ziekte- en invaliditeitsverzekering, pensioen en faillissementsverzekering in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dit sociaal . Zekerheid in onzekere tijden. De economie heeft een grillig karakter: hoog- en laagconjuctuur wisselen elkaar af en dat heeft hoe. Omdat veel meer zelfstandigen gebruik zouden kunnen maken van die faillissementsverzekering , pleit het NSZ voor twee belangrijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts