maandag 29 juli 2019

Containerpark affligem

Containerpark affligem

Maandag, 13utot 19u00. Elk gezin kan op het recyclagepark 1kg recycleerbare afvalstoffen per kalenderjaar gratis aanbrengen. Wie op dat moment ook niet-recycleerbaar afval.


Aalst, Affligem , Denderleeuw, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, . Het containerpark van Affligem , dat uitgebaat wordt door intercommunale Ilva, gaat van juli tot augustus dicht.

Het ILvA- containerpark in Affligem krijgt tegen september toch een systeem met weegbruggen. Voortaan gelden dezelfde regels in het recyclagepark van Affligem als in de. Oorspronkelijk wilden we een volledig nieuw containerpark.


Containerpark Affligem in Affligem, reviews by real people. Het gemeentelijk containerpark is volgende maand gesloten op vrijdag en zaterdag 12juli. Donderdag 10juli gaat het park dicht om . Ook de ophaling van het huisvuil zal .

Kerstavond) - Aalst I, Affligem , Haaltert, . Geetruidebaan, Essene, Belgium. Je mag ook naar de andere ILvA-recyclageparken (ook dat van Affligem ) binnen het. Retributie op de aanvoer van afvalstoffen op de containerparken.


Dinsdag 13utot 19u00. Zaterdag 9utot 16u00. Gesloten op woensdag, vrijdag, zon- en feestdagen . Een offerteaanvraag voor Asbestverwijdering uit Affligem. E, Afrit 19a - Affligem , richting Affligem , eerste straat rechts voorbij. Deze straat volgen en voorbij het containerpark ligt het terrein op de . In Affligem blijken nogal wat onduidelijkheden gerezen over de afvalkalender.


U komt dan immers terecht in een soort van niemandsland waar het gemeentehuis annex politiekantoor, sporthal en containerpark staat. E- afrit 19A ( Affligem ) aan het einde van de afrit richting Affligem nemen, vervolgens 1e. Het B-plein bevindt zich net naast het containerpark van Affligem.


En ook aangaande vervoegingen.

Routeaanwijzingen naar Jean Baptist Callebautstraat ( Affligem ) met het. Op de Bellekoutersite in Affligem is plaats voorzien voor sport en recreatie. De gemeente wil er ook het bestaande containerpark uitbreiden.


Gemeentelijk centrum Bellekouter, Bellestraat Affligem ? Geertruidebaan Affligem. We eisen een klantvriendelijk beleid vanuit het containerpark. In deze groep mogen alle leden in het Nederlands berichten plaatsen over zowat alles, zolang het maar een band heeft met. Reservatie wordt sterk aanbevolen en kan in BIB Affligem, telefonisch.


Klusjesman gezocht in Affligem ? De beste klusjesmannen van Affligem. Ikzelf rij met een camionette (lichte vracht) dus naar het containerpark rijden of . Eerste straat links (scherpe bocht). We raden aan de parking vd Bellekouter te . Alle zoekertjes van sigma, Affligem op 2dehands. En u moet naar het containerpark of hulp bij verhuis. Geen zorg, ik klaar de klus voor . Wij zijn een groep mensen uit Affligem die hier heel graag woont.


KGA zou moeten kunnen aangeboden worden op het containerpark. De heraanleg van de landbouwweg tussen het containerpark en Asse-ter-Heide. Persbericht : Fietsersbond vraagt realisatie fietssnelweg Aalst- Affligem -Asse- . Perceel 1: Steenpuin ingezameld op het containerpark Aalst I Perceel 2: Steenpuin. CP denderleeuw en het CP van Affligem !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts