donderdag 17 januari 2019

Reiskosten ziekenhuis aftrekbaar 2018

Ook in dat geval zijn de werkelijke uitgaven voor reiskosten naar een arts of ziekenhuis aftrekbaar. Hoe bereken je aftrekbare vervoerskosten bij ziekte? Vervoerskosten aftrekken kan behoorlijk aantikken.


Een groot deel van hen reist met eigen vervoer van en naar het ziekenhuis. Maakt u door ziekte of invaliditeit vervoerskosten? En áls je al kosten mag aftrekken bij de belastingaangifte, geldt ook.


Ook de reiskosten voor ziekenbezoek aan huisgenoten zijn aftrekbaar. De zorgkosten die u kunt aftrekken van de belasting worden specifieke. Reiskosten voor vervoer van en naar een erkende medische of. Zorgkosten aftrekken van de belasting kan flink wat geld schelen. De parkeerkosten bij een arts of ziekenhuis zijn wel aftrekbaar.


Ben de laatste maanden vele malen naar poli en ziekenhuis. En áls U al kosten mag aftrekken bij de belastingaangifte, geldt ook. Aftrekpost 4: reiskosten openbaar vervoer.


Wat lang niet iedereen weet, is dat reiskosten bij ziekte aftrekbaar zijn. Dit geldt ook als uw familielid een beperking heeft en naar een instelling is . Dan kunt u de reiskosten mogelijk opgeven als aftrekpost bij uw belastingaangifte. Ook lees je hier hoe je bij de Belastingdienst je zorgkosten kunt aftrekken.


Zo zijn de kosten voor een sta-op-stoel niet aftrekbaar , omdat die niet. Wie regelmatig met de auto het ziekenhuis of een arts bezoekt, kan de . Belastingplichtige heeft de volgende reiskosten afgetrokken:. Je mag niet zomaar alle zorgkosten aftrekken van de belasting. FISCALE AFTREK BIJ CF: DREMPEL EN VERHOGING. REISKOSTEN VOOR REGELMATIG ZIEKENBEZOEK : BEZOEKKOSTEN.


Hij zit er weer aan te komen: de jaaropgave van de inkomstenbelasting. Wat zijn nu precies je autokosten en zijn die wellicht aftrekbaar ? Verpleging in een ziekenhuis of andere instelling. Kijk of u een vergoeding krijgt.


Moet u binnenkort naar het ziekenhuis voor chemotherapie? Of bent u met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht? Deze verhoging geldt niet over de kosten voor genees- en heelkundige hulp en reiskosten voor ziekenbezoek. Een goed voorbeeld hiervan zijn de reiskosten voor ziekenbezoek.


Zo mag u zorgkosten in aftrek nemen van:. Ziektekosten vormden jarenlang een populaire aftrekpost. Relatief kleine aftrekposten als reiskosten voor ziekenhuisbezoek , diëten of . Als u zorgkosten hebt gemaakt, mag u bepaalde kosten aftrekken. De reiskosten van en naar uw ziekenhuis , huisarts of specialist zijn aftrekbaar tegen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts