woensdag 21 november 2018

Vespa tour limburg met picknick

Maak een bijzondere tocht op een Vespa en geniet van een heerlijke picknick ! Kies een leuke route uit en ga samen op pad. Elke route leidt u door een . Vesparoute voorziet een heerlijke picknick of diner indien gewenst. Ontdek met Vespa Maaseik het Maasland en proef van de heerlijke Limburgse rust. Geniet samen van de Limburgse natuur tijdens een leuke Vespatour met gps- routes. Kies zelf je plek uit om te picknicken ! Bestel online in 1-2-3.


Vespadiscovery is de nummer in verhuur van vespa scooters. Wat is er fijner dan picknicken in de natuur met je geliefde of vrienden in combinatie met een . Tussendoor heeft u een heerlijke picknick met een rijkelijk gevulde picknickmand. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid- Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.


Toeren met een Vespa en lekker picknicken in Bocholt leent zich ook goed voor . De Vroling Vespa : La Dolce Vita. Waar je romantisch kan picknicken. En als perfecte afsluiter van jouw Vespa - tour kan je heerlijk nagenieten in onze BB of. Wel belangrijk om goed naar hun uitleg over de vespa en GPS te luisteren voor je vertrekt! Dus je kan lekker stoppen aan een terrasje voor een frisse Limburgse pint!


Picknicken tussen bloesems? Je krijgt van ons een mooie picknickmand of picknick rugzak mee inclusief picknickpakket. Daarnaast verzorgen we een kaart met mooie routes om Zuid Limburg te. Op de fiets (met of zonder ondersteuning) of op de Vespa met een van de . Ontdek het Limburgse Heuvelland met een toffe Vespa ! Reserveer een picknickmand erbij!


Onderweg langs onze routes zijn er voldoende leuke . Een originele Bella Vespa Scooter huren is eenvoudig en gemakkelijk, ook voor u! Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor -lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Maastricht, Zuid- Limburg , Nederland. Limburg is echt een aanrader om te ontdekken op de vespa uiterraard speelt het.


Ik raad wel aan om picknick mee te nemen. Ontdek de stad en Zuid- Limburg op een scooter, e-bike, solex of Vespa. Maak je Vespatrip compleet met een lekkere picknick ! Je kan je dagje uit met de Vespa nog leuker maken met een gezellige picknick ! Bij vertrek ontvang je een . Ga op pad met een stijlvolle Vespa door de Ardennen en geniet onderweg van een heerlijke picknick of barbecue. Ga lekker picknicken in het mooie Limburgse landschap, maak een culinaire tocht of kom . Een super roadtrip met de vespa , hele dag il giro de grande amore , vriendelijk onthaal, duidel. Hagelandroute - Vespa - halve dag.


Huur een 2PK, oldtimer, Vespa , E-bike of elektrische Eden. Ontdek de Limburgse heuvels met een retro scooter of Vespa scooter. Dakje open, picknickmand mee en genieten maar.


Op een actieve manier de Voerstreek en Zuid Limburg ontdekken, zonder Tour de France aspiraties. Tour op de solex door de heuvels van Zuid- Limburg. Neem een gevulde picknickmand mee en strijk neer op een kleedje midden in een wijngaard.


Vanzelfsprekend tour je niet op een lege maag… Achterop de Vespa zetten we een goed gevulde picknickmand ! Super leuk uitje voor vriendinnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts