woensdag 22 november 2017

Markt hoboken

Markt hoboken

Tweemaal per week markt op de Kioskplaats. Op zaterdag wordt er meer voeding verkocht. Elke maandag- en zaterdagvoormiddag kan u een bezoekje brengen aan de markt op de Kioskplaats. Verse producten, persoonlijke bediening en bestelling.


Waar, Toon kaart Kioskplaats . Hier vind je al onze wekelijkse markten terug.

Markt hoboken

Dinsdag : Markt Edegem. Indien het dorpsplein niet kan gebruikt worden . De markt op maandag en zaterdag verhuist vanaf oktober tijdelijk naar de Van Amstelstraat. Dit komt door een nieuwe fase in de werken op . Van heerlijke Belgische aardbeien tot het allerlekkerste van de Midden-Oosten!


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Door de werken op de Kioskplaats is de markt een stukje verschoven, naar de . Op de Kioskplaats verdwijnen een deel parkeerplaatsen en een stuk van de markt verhuist richting Lelieplaats.

Ik verkoop spellen voor kinderen en ook elektronica grtj ionela. Kaart, Titel, Categorie. Kampanyalarımız stoklarımızla sınırlıdır.


Hoboken speelt zijn troeven . Van kinds af aan heb ik een fascinatie voor trams. I find super leuk end bests prijzen. Die in Antwerpen spreken tot de verbeelding. Twee favoriete tramlijnen, Lijn . See all photos taken at Carrefour market by 6visitors. MHM MEGA HOME MARKET ANTWERPEN BIJNA ALLES VOOR JOU.


Gegarandeerd de scherpste prijzen op de markt. On this page you can also find the address, . Carrefour Market GB KioskplaatsNu open Alle winkels van Carrefour Market. Een overzicht van markten die in Antwerpen gehouden worden. Buurtbewoner Jeanne organiseert!


Markt hoboken

Aquarel - buiten schilderen LDC Omikron. Enjoy $Bites, $drinks, and more! Hoe komt het dat de relaties.

Ook op pinkstermaandag juni zal. Daarnaast vindt u op deze pagina de . Deze markt gaat door van tot 13uur. Er zijn 1standplaatsen voorzien voor de marktkramers. Vind de Maxi Zoo in jouw buurt.


Hieronder vindt u een overzicht van alle openbare markten in de stad Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts