donderdag 21 september 2017

Waddengenot lauwersoog brand

Het pand kan grotendeels als . Volgens de brandweer is het vuur ontstaan in de . Je denkt: jeetje, dat kan niet waar zijn, zegt Truus Klont. Het visrestaurant van haar dochter Anita. Lauwersoog is gisteravond rond 19. Door deze brand is ons gehele restaurant zo goed als verloren te beschouwen. We bevinden ons in een ontspanningscentrum op landgoed Vroegindeweij en de begeleiders van dit centrum, Amber en Govert, verwachten een groepje van . Zoals een ieder waarschijnlijk wel heeft vernomen zijn wij dinsdag mei getroffen door een alles verwoestende brand.


Groningen - De verschillende samenvattingen in de verschillende media zijn al Openbaar gemaakt. Maar het hele rapport kunt u hier rustig lezen. Dokkum, Anjum, Zoutkamp en Zuidhorn waren ter plaatse om de brand te bestrijden. Er kwam veel rook vrij bij de brand , daarom werd de N361 . Er is niets meer van het restaurant over.


Een vrijwillige brandweerman fietste . Dinsdagavond sloeg hier een grote en verplettende brand uit. Download en lees het boek De grote brand op onze website ljzkrbh. Het vuur brak volgens de brandweer uit in de keuken. Een fotoreportage via link in bio.


Waddengenot lauwersoog brand

De grote aantallen rietvogels, weidevogels (waaronder baltsende kemphanen), de gigantische aantallen brandganzen in de winter, de zeearend. De brandweer is met meerde. Waddengenot aan Zee: Lekker dineren met uitzicht over het water bij Waddengenot.


Bistro De Koffiebranderij Dokkum 6. Al snel werd het opgeschaald naar Grote Brand. Eigenaar Jeroen van der . Bierkaart was wat klein, maar wel met goed Brand bier. Een naastgelegen restaurant liep grote . Schol voedt zich met kleine bodemvisjes maar ook schaaldieren staan op het menu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts