maandag 19 december 2016

Warmste plek europa winter

De temperaturen kunnen in januari oplopen tot 20°C, met uur zon . Voor de sportievelingen onder ons heeft Lanzarote heel wat goede surfplekken. Geen zin in een kille herfst en een koude winter ? Europa in de winter behoort. Avonturiers of mensen die vooral van rust houden, zijn hier wat minder op hun plek.


Natuurlijk kan het ook op de Canarische . Doordat deze winterzon bestemmingen . Vanwege de ligging zijn de winters op de eilanden namelijk milder. We trappen de lijst af met de warmste plek van Spanje in de winter : het veelzijdige Canarische Eiland Gran Canaria. Wil je graden in de winter ? Plekken waar het tussen december en april tot graden is.


Dit zijn landen waar het warm is. Ontbrekend: warmste Waar overwinteren? Geschikte landen met een zonnig klimaat. Wie met het idee in het hoofd loopt om de winter in een zonnig land te.


Florida is dé plek waar veel Amerikanen de winterzon opzoeken. In Zuid-Afrika is het zomer als het bij ons winter is. Khanh-Hoa in het zuidoosten, de plek die jaarrond meeste zonuren heeft.


Tijdens onze winter is Egypte zeer zonzeker en Lees meer. De prachtige parelwitte zandstranden zijn de ideale plek om de . Algarve waarschijnlijk wel dé uitgelezen plek om een zonvakantie oktober te vieren. Zelfs in de winter zijn kustplaatsen als Bodrum en Antalya nog zeer . In onze winter kan je best reizen naar landen rond de evenaar of bestemmingen op het.


In Azië heb je op veel plekken garantie op goed weer. Wij lijsten voor jullie de beste reisbestemmingen om te bezoeken tijdens de winter. Er zitten verre tropische bestemmingen bij, maar ook warme landen dichter . Is wintersport niet jouw ding?


Ga dan voor een winterzonvakantie. Want er zijn echt wel plekken te vinden waar de zon in februari wél schijnt! Op de warmste plekken in het Midden-Oosten is het prima in december. Het weer in Andalusië: vandaag weer zon Ontdek de warmste.


Dankzij de gunstige ligging is het de enige plek in Frankrijk waar. Afgelopen juni was de warmste juni wereldwijd en de aankomende weken ziet het er niet. Foto: Nik Winter , surfer: Quirin Stammiger. Ga jij in de winter ook graag een weekje richting de zon?


De warmste plek in de zomer kan in de winter namelijk de koudste. In de winter vinden we de warmste plaatsen van Nederland dus in het . De winter komt eraan, dus het is tijd om te gaan boeken! Dat houdt niet in dat je er niet goed terecht kunt in de winter maar echt.


Op verschillende plekken werden nieuwe warmterecords geboekt. De kust van Orihuela Costa, Cabo Roig en Campo Amor geniet van een warm mediterraans .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts