woensdag 21 december 2016

Kringwinkel mechelen

Tegenover Syntra is de oprit van ons bedrijvenpark (aan de rechterkant). ECOSO dat is een sociaal maatwerkbedrijf met Kringwinkels , een hout - en een fietsatelier. Ontdek de leukste winkels die tweedehands spullen verkopen.


Kringwinkel mechelen

Mechelen heeft kringloopwinkels. Goed nieuws voor alle Zemstenaars! Daarnaast zijn ook openingsuren op . Sociale werkplaatsen geven mensen opnieuw zin en een plaats in . De leukste spullen uit de sixties, seventies, eighties en . Vanavond om uur werd er geklonken op de hernieuwe Kringwinkel Ecoso aan de Korenmarkt.


Sinds november was de winkel tijdelijk . Vlot bereikbaar via Antwerpsesteenweg, net buiten de ring (R6). Aan de lichten de Schaliënhoevedreef inslaan, vervolgens de eerste straat links - de Oude . Koning Boudewijn Stichting. Met drop-off punt voor weg te geven spullen.


Klik op de naam van de gevonden kringlopen om de adresgegevens en mogelijk de openingstijden te bekijken. Wij gebruiken cookies op deze website. De cookies dienen enkel om deze website (beter) te laten werken. Wij delen geen persoonlijke gegevens met derde. Jong en oud gaan er op zoek naar vintage hebbedingetjes in de hoop een slag te slaan.


Maar er zijn ook muzikale . Daarom is ook de gemeente Zemst erg tevreden met de opening van deze nieuwe kringwinkel. De bestaande inrichting moest plaats ruimen voor een hippe winkel die zich onderscheidt van de doorsnee kringwinkel. Hiervoor werd het pand volledig naar. Schepen Marina De Bie was erbij: De nieuwe . Op de Korenmarkt is afgelopen weekend de vernieuwde kringwinkel geopend.


Kringwinkel mechelen

We willen nog minstens nieuwe winkels openen, . Contactinformatie, telefoon, e -mail, adres. Tips voor elke doelgroep op Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. Ah, weekend: twee heerlijk lege . Design and implementation of a new Kringwinkel.


Given the large space . In de grootsteden valt niet te klagen. Antwerpen, Gent en Brussel puilen uit van de tweedehands- en kringwinkels. Een naam die verwijst naar . Wij zorgen voor aangepaste muziek en allerhande animatie uit de . De Kringwinkels , hergebruikers van het eerste uur, profiteren mee. Groen vraagt te onderzoeken of spullen voor de Kringwinkel nog beter. DE KRINGWINKEL ANTWERPEN.


Retrodag is hét moment om in De. Willebroeks Recyclage- en Afval Kringloopcentrum, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts