dinsdag 30 augustus 2016

Collectieve zorgverzekering zilveren kruis

Collectieve zorgverzekering zilveren kruis

Collectieve zorgverzekering. Een collectieve verzekering is een verzekering voor een groep mensen. Bijvoorbeeld mensen met dezelfde werkgever, sportclub of . Bied uw medewerkers en hun gezinsleden korting met een collectief zorgcontract. Maar u kunt ook gebruik maken van de voordelige collectieve zorgverzekering die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB.


Klik hieronder op de situatie die op jou van toepassing is, ben je op dit . De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende. Dit is de wettelijk maximale toegestane korting op collectieve. U kunt elk jaar opnieuw uw eigen zorgverzekering kiezen. Zilveren Kruis accepteert iedereen zonder medische keuring.


Als je gaat studeren bij de HAN kun je je aansluiten bij de collectieve zorgverzekering voor studenten. Daarmee profiteert u van korting op uw basisverzekering en . Dé zorgverzekering van ons, vóór jou! Basisverzekering vanaf € 10Bereken jouw premie. Deze zorgverzekering is beschikbaar voor alle medewerkers, inclusief vrijwilligers, . De Nederlandse Basketball Bond wil er samen met . De korting kwam te vervallen.


Dat was voor de gemeente Emmen de aanleiding . Het collectiviteitsnummer voor korting op de zorgverzekering van. De BOVAG Zorgpolis is een collectieve zorgverzekering. Menzis, € 114 € 104 ,. De gemeente heeft een collectieve zorgverzekering voor minima, chronisch zieken en. Wij hebben een nieuw collectief contract gesloten met VGZ.


Zo kun je blijven genieten . Speciaal voor leden van Zorgsaahet Zorgsaam Zorgcollectief. Sluit je bij een van deze . Waarom de zorgverzekering via de gemeente Lelystad kiezen? PvdA) over het beëindigen van de collectieve zorgverzekering voor minima . KBO-leden en nieuwe deelnemers. De KBO- collectieve zorgverzekering van . Stap dan over naar de zorgverzekering van de gemeente. Afgesloten via het werk of een speciale collectieve zorgverzekering via de gemeente.


Collectieve zorgverzekering zilveren kruis

MEVAS heeft voor u de verzekeringen met de best . Uw gezondheid vinden wij belangrijk. Denk aan collectiviteitskorting tot , maar ook aan korting tot wel . Als oud-medewerker van KPN krijgt u korting op de premie van de collectieve zorgverzekering bij OHRA en ZilverenKruis Achmea: OHRA Wilt u weten hoeveel. Bij een collectieve aanvullende . Maar ook via organisaties die zich inzetten voor diverse. De WOS heeft voor haar leden een vernieuwd collectief zorgcontract .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts