maandag 21 december 2015

Verrassingsbrood

Met verse broodjes van de warme bakker! Ons verrassingsbrood bestaat uit kleine verschillende broodjes pp. Mix van wit, bruin, zacht, . Op zoek naar verrassingsbroden te Londerzeel? Die zijn te verkrijgen bij Slagerij Pieter en Desi.


Verrassingsbrood

Deze verrassingsbroden zijn een . Je hebt een receptie, feestje, meeting of zakenlunch en je wilt je gasten op een originele manier verwennen? Onze verrassingsbroden zijn één van onze . Til je feestje of receptie naar een hoger niveau: Ontdek onze gevulde verrassingsbroden ! Assortiment mini broodjes (sandwiches en zachte broodjes) belegd met salade en tomaten. Rijkelijk belegde mini sandwiches en ovenbroodjes.


Zonder of met groenten en beleg naar keuze of ga voor de Keurslagers . Een verrassingsbrood is een brood (groot formaat), al dan niet in een vorm, gevuld met X-aantal belegde mini sandwiches. Speciaal verrassingsbrood “Classic” € 600st in de vorm van een schildpa egel of krokodil ( dagen op voorhand te bestellen) vb met sandwiches. Verrassingsbrood met belegde . Een groot brood met sandwiches belegd met jonge kaas, kalfsworst, choco, of volgens afspraak. VERRASSINGSBROOD (mini sandwiches). Altijd gevuld met klassiek beleg!


Verrassingsbrood

Bent u op zoek naar een leuk tussendoortje of een lekkere en gezonde snack voor uw feestje, vergadering, meeting, receptie, opendeurdag etc? De combinatie aan smaken geven altijd een nieuwe ervaring die je niet zullen . Een heerlijke mix van kleine, belegde broodjes, met soorten brood en soorten beleg! Standaard verrassingsbrood :. Receptiebroodjes en verrassingsbrood. Het verrassingsbrood dient voor minstens personen besteld te worden.


Babyborrel, doopfeest, verjaardagsfeest, communie, …. Elk verrassingsbrood bestaat uit kleine broodjes. U kunt kiezen uit smaken per brood. We hebben ook verrassingsbroodjes. Dit mandje met lekkere . U stelt alles naar eigen wens samen. Groot uitgehold brood gevuld met mini sandwiches of mini broodjes.


De broden worden feestelijk verpakt. Per persoon worden broodjes belegd met een assortiment fijne vleeswaren, salades en kaas. Een assortiment belegde broodjes, met een mix van beleg en verschillende soorten broodjes.


Op maat en vraag gemaakt. Normaal assortiment: 1€ per stuk. Van warme tot koude buffetten over hapjes en verrassingsbrood. Assortiment van belegde broodjes, belegde pistolets en sandwiches die we à la minute klaarmaken en die je eigen . Die vind je bij Bakkerij De Pourcq - Gavere.


Bestellen kan via Bakkersonline. Betaal online of bij afhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts