maandag 18 mei 2015

Reisverzekering zilveren kruis buitenland

Reisverzekering zilveren kruis buitenland

Een reisverzekering biedt dekking tegen schade en diefstal. Ook zonder zorgpas bent u in het buitenland goed verzekerd. Neem in het buitenland uw juiste verzekeringsbewijs mee.


Reisverzekering zilveren kruis buitenland

Zorgkosten buitenland declareren. Hoeveel u vergoed krijgt, hangt af van uw verzekering. Met een basisverzekering bent u in het buitenland altijd verzekerd voor spoedeisende zorg. Nederlandse toeristen in het buitenland medische vragen. De reisverzekeringen van . Of een Annuleringsverzekering afsluiten.


En maakt u een dagtrip naar het buitenland ? Zilveren Kruis bestaat inmiddels jaar en biedt onder andere een . Ook dan bent u goed verzekerd met onze Doorlopende Reisverzekering. Dat is natuurlijk goed om weten, maar wat als je naar het buitenland gaat? In tegenstelling tot de basisverzekering , is de EHIC niet verplicht.


EHIC 1formulier toe om ook in het buitenland aan te . Als u op reis gaat en u maakt een tochtje naar het buitenland kan er van alles . Op Zorgwijzer vind je een overzicht met vergoedingen voor Buitenland zorg ( spoedeisend) per verzekeraar. Aanvullende verzekering vergoedt meer dan soorten zorg. Meditel en Travel Clinics. Extra vergoedingen voor medewerkers met een aanvullende verzekering. Korting op vaccinaties bij bezoek aan het buitenland.


En of u voldoende verzekerd bent voor medische kosten in het buitenland. Kosten voor zorg vallen onder de dekking van de basisverzekering en worden vergoed tot het . Dit is een speciale reisverzekering voor wanneer je lang weg bent. De basisverzekering kun je uitbreiden met een aantal aanvullende pakketten.


KBO- of PCOB-lidmaatschap tijdens het eerste verzekeringsjaar. Andere verzekerden Wie meldt u aan voor de verzekering ? Met onze doorlopende reisverzekering bent u verzekerd van hulp, uur per dag , dagen per. Tijdens een ver​blijf in het buitenland kunt u te maken krijgen met . Denk aan spoedeisende hulp in het buitenland , hulp aan huis na een ziekenhuisopname. Hulp in het buitenland sterren uit 5. Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd.


Naast de basisverzekering krijg je met deze polis extra voordelen. Naast deze vergoedingen vallen nog vele andere dekkingen onder de basisverzekering. Voor maanden stage naar het buitenland.


Reisverzekering zilveren kruis buitenland

Na uitgebreid overleg met ZilverenKruis naast de basis en aanvullende verzekering ook een . Ik heb zorgkosten betaald in het buitenland. Hoe kan ik mijn zorgkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts