woensdag 7 augustus 2019

Karten belgie

Kom gezellig karten bij Fastlane Karting Bilzen in Limburg en beleef de ultieme race-ervaring. Bekijk onze prijzen en arrangementen op onze website. Karten met Member Card (€5). Voor een “Funfastic” dag kunt u op Circuit Zolder terecht voor diverse events.


Karten belgie

Zo kunt u hier niet alleen terecht voor een onvergetelijke dag karten. Eén van de langste indoor karting circuits wereldwijd in een ultra modern locatie. Bistro en privé event zalen met panoramisch zicht op het circuit! Welkom Indoorkarting Cargo Maasmechelen. Bij ons kunt u altijd racen, weer of geen weer.


Euro- Kart Indoor Circuit is er niet alleen voor de echte kartfanaten, maar eveneens voor hen die als eerste kennismaking eens willen proeven van de sensatie . Hallo, Ik ben op zoek naar een goeie (lees: uitdagende) kartingplaats in Belgie. Kent er iemand een goeie karting. Zijn er trouwens geen . Sport et sensation pour tous au karting de Bouillon. Cafétéria et plaine de jeux. We bieden vijf activiteiten aan: karting , kidskarting , lasergamen.


Karten belgie

Racelandkart in Oudsbergen is uniek in België. Kart is de eerste elektrische high-end indoorkarting in regio Gent en het eerste circuit in België dat zich op de tweede verdieping van een . Hier kart je letterlijk in de bandensporen van huidige Fracehelden! Zin om met je familie of vrienden te karten op jullie gewenste moment, of wil je zeker zijn van een plaats ? ARDENNEN KARTING ACTIVITY- Coo Adventure karten activiteiten.


Op zoek naar snelhei sensatie en competitie ? Eastbelgium Action, Fun und Karting Center - Die Erlebniswelt für Groß und Klein ! Daems Racing is er voor allen met een passie voor karting. Bijna jaar gaan we enkel voor het beste voor ons kartingteam, onderhoud van al het materiaal en. Onze kartbaan is maar liefst kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan bochten!


Met een minimale breedte van meter zijn er bovendien . Factory Kart The Pole Huizingen (Bruxelles) Courses de kartings - Evenements - Incentives Karting Huizingen Karting Beersel Karting Bruxelles Karting. Overzicht van in- en outdoor kartcircuits in België. Gewoon karten op een circuit ken je waarschijnlijk al. IJskarten is de leukste manier om te karten ! Ideaal gelegen voor mensen uit België én Nederland.


Kartbike action kart actionkart monobike driften drift Action Kart Hasselt Karting Indoorkarting Mol in action driftles kinderles sportanimatie kinderen sporta . Het Roy Bakker Racing Team zal volgende week afreizen naar kartbaan Mariembourg in België voor de eerste race van het Benelux kampioenschap. Pa stroomlijnen 7hPa vert. Kartraces bij Coronel Karting georganiseerd door Formula Karting.


Dé unieke kartbeleving van Limburg! Welk feest je ook geeft, Outdoor Karting Vaals kan groepen een onvergetelijke dag verzorgen. DFK Racing is leverancier van, en onderhou race karts.


DFK levert ook racesupport en logistieke ondersteuning in binnen en buitenland. Circuit de karting et de moto – Location de karts – Entrainement et compétition – Incentives – Teambuilding – Activités loisirs en Belgique – Location de piste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts